The School Board of Broward County, Florida Diversity Committee Meeting AGENDA

Thursday, January 9, 2020 6:30 P.M.–8:30 P.M.

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 Southeast Third Avenue, Fort Lauderdale, Florida 33301

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success."

Henry Ford

Time	Item	Person(s) Responsible
6:30–6:40 p.m. 10 Minutes	Call to Order/Welcome Pledge of Allegiance to the United States of America Roll Call/Acknowledgements of Guests Agenda Adoption Approval of November 7, 2019 Minutes Approval of December 5, 2019 Minutes	Easton Harrison, Chair
6:40–6:45 p.m. 5 Minutes	Chair's Report	Chair
6:45–6:50 p.m. 5 Minutes	Vice Chair's Report	Steve Barrow, Vice Chai
6:50–6:55 p.m. 5 Minutes	Director's Report	David Watkins, Director Equity & Diversity
6:55–7:00 p.m. 5 Minutes	Parliamentarian Review	Patricia McDougle
7:00–7:45 p.m. 45 Minutes	Presentation: Demographics & Enrollment Planning	Jill Young, Director Demographics & Enrollment Planning
7:45-8:10 p.m. 25 Minutes	Subcommittee Reports	Subcommittee Chairs
8:10-8:20 p.m. 10 Minutes	New Business New Issues for Discussion or Action Items for Diversity Committee Report to the Board	Chair
8:20-8:30 p.m. 10 Minutes	Good of the Order	Chair
8:30 p.m.	Adjournment	Chair

Kathleen C. Wright Administration Building, Board Room 600 SE 3rd Avenue, Fort Lauderdale, FL 33301